Slideshow over vores tur

Kort over turen på New Zealand

tirsdag den 26. februar 2008

26.2.2008 Roturora

Nu er vi landet i New Zealand - og det er bare smukt, solen strålede fra en skyfri himmel og 22 grader da vi kom. Landet bærer præg af at ikke have fået regn i 8 uger, meget tørt, men smukke rullende bakker på den 3 timers køretur fra Aukland til Rotorua.
Turen er gået mere smertefrit end de fleste gavde frygtet. Sådan er det så tit. Den lange flyvetyr på 12,5 timer lyder barskt, men tiden "fløj af sted" -smil. Fint med en stop i Singapore, fik set smukke orkideer, blomstre, slyngplanter i Orkideparken i den Botaniske have, som vi så kun et flig af. Et besøg i Chinatown, hvor vi havde håbet at købe Pashminasjal, men forretningen var overtaget af en anden, farverne var ikke så gode som vi havde håbet. Mændende blev parkeret ved en øl i hånden, sad i solen og brokkede sig næsten ikke over at vi var væk i 10 minutter.....

Videre til frokost på lækkert kinesisk restaurant, og ved mandetal der, viste det sig at vi manglede T., så Barbara småløb i Singapores 35 graders varme gader i Chinatown for at finde Tove. B løb lidt for lang, i mellem tiden fandt Jørgen Tove, hun var såmænd bare gået ind for at købe en rygsæk og så var vi væk da hun kom ud. Pyha,det var dejligt at se hende igen. Tove havde det fint, og havde en plan om at tage til Sømandskirken, hvis vi ikke var dukkede op. Maden smagte bare godt ovenpå den oplevelse, og hvor var det godt at have alle samlet igen!

Vi skal snarest finde en mobilnr til både Jørgen og jeg, så alle kan finde os hvis ..... men vi bliver bedre til at holde sammen og til at tælle tit og ofte.

Vi mangler kun en kuffert nu, vi mistede 3 mellem KBHN og Singapore, de to er dukkede op og vi regner med at den tredie kommer i morgen, Hennings lille kuffert, hvor hans oplader til hans Braille skrivemaskine var med. Ikke lige til at erstatte. Det var synd for Henning - som også havde fået stjålet sin pung fra baglommen på Nørreport på vej til lufthavenen i lørdags. Men de siger et den lille kuffert skal komme i morgen.

G. glemte sine sandaler og sommertøj ved en af de mange sikerhedeschecks vi har været igennem. SÅ hun har gået i lidt for pæne og strammesko og er lidt ømt.

Jeg deklarerede mine vandresko og skulle vise dem frem på vej ind til NZ. De vil ikke have fremmed jord på NZ, så mine sko blev vasket helt gratis! Pinligt.Jeg synes ellers at de var pæne og ræne inden jeg forlod DK! I al hurlumhej, tabte Henning sine nogler til kufferten, den gode mand er ramt af uheld. Nu har Jørgen brækket kufferten op, så kan Henning også bliver barberet!

Vi er nu samlet med de tre "unge" teenagere, som forlod DK ti dage inde vi tog af sted. Det er også godt at se dem igen, gensynet er dejligt, der er sådan en god stemning mellem kursisterne, snakken går så hyggeligt, påkryds og tværs af alle.
Det er dejligt!

Vi mødte Ejner, vores nye guide, i lufthavnen, og han spiste med os i aften på det fine Novotel ved siden af Hotel Ibiz. meget dejlig NZ buffet- synd bare at man bliver så mæt.

Turen i morgen går til Whakarewarewa, der tror jeg at alleer udhvilet efter nogle lange dage "på vej".

De bedste hilsener til jer alle! Håber at denne hilsen møder jer og at I har det godt!
Billederne bliver opdateret straks!

KH
Barbara

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg skal lige finde ud af hvordan det her virker, men tror jeg har forstået det nu.
Sikke en tur I havde til NZ - håber sandelig ikke I mister flere ting undervejs :-)
Vi vil gerne ønske Jer allesammen en dejlig tur med mange skønne oplevelser.

Knus fra
Mathias, Mikkel
og Shannon

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.